Вітаємо переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів "Край, в якому я живу"!

19 січня 2019 року на базі комунального закладу "Харківська обласна станція юних туристів" відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів "Край, в якому я живу". В обласному етапі взяли участь екскурсоводи музеїв Бойової слави Харківської загальноосвітньої школи № 52, Харківської загальноосвітньої школи № 110, Харківської загальноосвітньої школи № 164 та музею "Біль та надія" Харківської спеціалізованої школи № 170.

Учні провели віртуальні оглядові екскурсії музеями, в яких вони є екскурсоводами, ознайомили з цікавими експонатами та з роботою лекторських груп у шкільних музеях. Усі присутні, хоч і віртуально, але змогли познайомитися з музеями військового та військово-історичного напрямів м. Харкова та Харківської області і поринути в найважливіші історичні дати та події нашої країни.

За підсумками журі серед 14 музеї історичного та військово-історичного профілів І місце посіла Гребенюк Дар'я, екскурсовод музею Бойової слави Харківської загальноосвітньої школи № 110, ІІ місце - Шевченко Поліна та Каляпіна Євгенія, екскурсоводи музею Бойової слави Харківської загальноосвітньої школи № 164; ІІІ місце - Пальчиков Владислав та Новікова Дар'я, екскурсоводи музею Бойової слави Харківської загальноосвітньої школи № 52 та Кравченко Ілона і Герман Ярослав, екскурсоводи музею "Біль та надія" Харківської спеціалізованої школи № 170.

Вітаємо усіх переможців та бажаємо успіхів Гребенюк Дар'ї у фінальному етапі конкурсу!

/Files/images/_1/1214.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 222