Засідання районного методичного об'єднання вчителів англійської мови

16 лютого 2024 року в онлайн форматі відбулось чергове засідання районного методичного об'єднання вчителів англійської мови. Під час зустрічі було проаналізовано результати районного етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАНУ, обговорено особливості обласного етапу конкурсів та питання щодо вибору підручників з англійської мови для 7-го класу.

Окрему увагу було приділено питанню щодо застосування в освітньому процесі штучного інтелекту; ознайомленню з можливостями ШІ, що допомагають в оптимізації процесу навчання.

Крім того, учитель Харківського ліцею № 170 Кесарєва Вікторія Олександрівна поділилась з колегами інформацією про свою участь у програмі підготовки фасилітаторів #SWITLO. Вікторія Олександрівна розповіла, що проєкт SWITLO (Skills, Well-being In Teacher Learning Opportunities) був створений Британською Радою у відповідь на запит від Міністерства освіти і науки України для залучення більшої кількості вчителів з усієї країни, і має за мету створення для вчителів можливостей набути досвіду у розбудові груп професійної майстерності та підтримці їх діяльності шляхом змістовної взаємодії та рефлексії.

Наприкінці засідання учасники обговорили плани заходів, спрямованих на виявлення та розвитку обдарованих учнів.

Засідання пройшло в конструктивній доброзичливій атмосфері.

Кiлькiсть переглядiв: 23