Засідання Районної батьківської ради

15 лютого відбулось засідання Районної батьківської ради (у режимі онлайн).

Під час засідання було висвітлені проблеми виховання та навчання у воєнний час: питання безпеки освітнього середовища, питання, пов'язані з організацією освітнього процесу учнів у метрошколі, з підготовки учнів 11 класів до НМТ-2024, дітей старшого дошкільного віку – до школи у групах короткотривалого перебування закладів дошкільної освіти на базі визначених приміщень КП «Харківський метрополітен».

Голова Районної батьківської ради, Кадуцька О.В., розповіла про висвітлення роботи батьківської ради у соцмережах Facebook, Telegram «Харківська батьківська рада», «Районна батьківська рада Київського району».

Головний інспектор відділу запобігання надзвичайних ситуацій по Київському району ДСНС України у Харківській області, Вадим Рибалка, ознайомив учасників засідання з правилами пожежної, мінної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Особливу зацікавленість батьків викликали питання щодо підготовки до НМТ. До уваги батьків були представлені цифрові ресурси, які можна використовувати при підготовці до тестування (сайт ХРЦОЯО).

Під час засідання також обговорювалися питання щодо залучення дітей, учителів, батьків до участі у різноманітних виховних заходах. Спікерами було презентовано творчі проєкти та виховні заходи, у яких брали участь учні та вихованці закладів району.

Наприкінці зустрічі батьки отримали відповіді на хвилюючі їх питання. Зустріч пройшла в доброзичливій атмосфері.

Більше фото за покликанням.

Кiлькiсть переглядiв: 18