Семінар для керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти «Ділова документація в закладі освіти: складаємо, оформлюємо, дотримуємось»

27 лютого 2024 року на базі центру освітніх технологій Управління освіти Київського району відбувся семінар для керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти за темою: «Ділова документація в закладі освіти: складаємо, оформлюємо, дотримуємось».

Головний спеціаліст Управління освіти Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради Овсяннікова О.О. ознайомила учасників семінару з нормативно-правовою базою організації діловодства у закладі освіти, основними етапами документообігу, вимогами щодо створення, оформлення та документування управлінської інформації, організації роботи з документами.

Також Овсяннікова О.О. акцентувала увагу учасників семінару на особливі вимоги до складання деяких видів документів відповідно до оновлених ДСТУ 4163:2020 «Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів», надала конкретні рекомендації щодо створення номенклатури справ закладу освіти, проведення експертизи цінності документів, оформлення справ для зберігання документів та їх знищення.

Під час проведення семінару були продемонстровані зразки оформлення основних документів, які ведуться у закладі освіти.

Учасники семінару отримали інформацію, необхідну для актуалізації теоретичних знань з метою подальшого розвитку та удосконалення управлінської компетентності.

Кiлькiсть переглядiв: 35