День щастя

20 березня у всьому світі святкують День щастя.

Щастя – почуття, без якого неможливо уявити свого життя. Бути щасливим — мрія кожного! Усі прагнуть перебувати у цьому дивовижному стані всебічного задоволення.

Не випадково День щастя відмічають у день весняного рівнодення, адже, цей день символізує рівне право на щастя кожного мешканця нашої планети Земля.

Щастя – поняття відносне, й виміряти його рівень неможливо. А от весело відсвяткувати цей день цілком можна.

Освітяни та вихованці закладів дошкільної освіти Київського району приєдналася до цього святкування і поділилися своїми світлинами, на яких зобразили свій рецепт щастя. У кожного він свій! Це і подарунок, зроблений своїми руками, і обійми рідних, усмішка, перемога у конкурсах та інші пам’ятні, щасливі моменти в житті.

Учні початкових класів теж долучилися до цього свята і нагадали всім, що варто бути щасливим завжди. У закладах пройшли ранкові зустрічі під назвою «Початок щасливого дня», на яких діти читали казки про щастя та дружбу, з інтересом шукали відповіді на запитання: «Що таке щастя?», «Як створити формулу щастя?»

Діти із задоволенням брали участь у складанні асоціативних кущів «Щастя – це…», у психологічній грі «Термометр мого щастя», своє бачення щастя вони передали у малюнках, колажах, відео, колективних творчих роботах. Учні підготували дуже гарні вітання з Днем щастя.

Щиро бажаємо всім і кожному бути щасливим, отримувати від життя лише позитивні емоції, радіти навіть дрібницям, насолоджуватися кожним прожитим днем!Нехай кожен день життя дарує можливість відчувати себе щасливими та подарувати крапельку щастя тим, хто поруч з вами!

Будьте щасливі! Зі святом!

Більше фото та відео за покликанням.

Галерея "День щастя"

Привітання до Дня щастя ХЛ № 37

Кiлькiсть переглядiв: 46