Вітаємо Накладюк Ілону, призера ІІ туру Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів!

Наприкінці березня 2021 року відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу», що проводився Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді спільно з Миколаївським обласним Центром національно-патріотичного виховання, туризму і екскурсій учнівської молоді.

Конкурс проводився з метою виховання в учнів любові до рідного краю, бережливого ставлення до історії, духовної спадщини українського народу, природного довкілля, розвитку музейної справи в закладах освіти. Враховуючи умови сьогодення конкурс проходив в online-режимі.

Накладюк Ілона, учениця 11 класу Харківської гімназії № 55 Харківської міської ради Харківської області, вихованка та екскурсовод археологічного музею комунального закладу «Школа мистецтв Харківської міської ради», як переможець обласного етапу, взяла участь у фінальному етапі конкурсу та презентувала оглядову екскурсію археологічним музеєм комунального закладу "Школа мистецтв" Харківської міської ради" і посіла ІІІ місце в секції «Природничі, технічні, галузеві музеї».

Вітаємо Ілону та Фоміна Михайла Володимировича, її керівника, з призовим місцем у фінальному етапі!

Кiлькiсть переглядiв: 155