Районні методичні об`єднання учителів 1-х класів та 3-х класів

12 квітня 2023 року відбулись районні методичні об`єднання учителів 1-х класів та 3-х класів.

З доповіддю «Мотивація навчальної діяльності, як засіб розвитку пізнавальної активності» виступила учитель Харківської гімназії № 1 Гурко Т.П. Вона надала поради вчителям як добирати матеріал до уроків так, щоб дітям було цікаво і вони були вмотивовані до навчання. З досвіду своєї роботи навела приклади завдань для учнів початкових класів, які направлені на розвиток креативності, пізнавального інтересу.

Учителі початкових класів Котвицька Т.Ю. (Харківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 165) та Таран І.В. (Комунальний заклад "Харківський ліцей мистецтв № 133 Харківської міської ради") поділились досвідом роботи з національно-патріотичного виховання, продемонстрували систему роботи із учнями своїх класів. Зробили акцент на роботі з цього важливого питання під час онлайн-навчання.

Про формування ключових компетентностей учнів початкових класів за допомогою арт-терапевтичних методик розповила учитель початкових класів Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 166 «Вертикаль» Ткаченко Л.В. Вона поділилась досвідом роботи, показала як арттерапія сприяє формуванню позитивного ставлення до навколишнього світу.

З доповіддю «Партнерство у роботі з батьками – запорука подолання труднощів у навчанні дітей» виступила Жифарська Л.А., учитель початкових класів Комунального закладу «Харківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 158 Харківської міської ради Харківської області». Особливу увагу звернула на роботу з батьками онлайн з використанням засобів ІКТ.

Керівники РМО Агєєва С.С., учитель початкових класів Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 37 та Собка В.А., учитель початкових класів Харківської гімназії № 172 підвели підсумки роботи РМО у 2022/2023 навчальному році.

Методист Центру освітніх технологій Уляк Д.К. нагадала присутнім про нормативно-правову базу щодо закінчення навчального року та оформлення документів про освіту у початковій школі.

Усі матеріали методичного об’єднання будуть розташовані на офіційному сайті Управління освіти у розділі "Діяльність РМО. Початкова школа".


Галерея "Районні методичні об`єднання учителів 1-х класів та 3-х класів"

Кiлькiсть переглядiв: 64